GRACE PRODUCTION APS
VI TILFØRER VISUEL VÆRDI TIL ERHVERVSLIVET

REFERENCER

Her er en række eksempler på opgaver som vi har løst for vores kunder:
KURSUSLEX: Produktion af 2 eventfilm i forbindelse med Møde & Eventmessen 2014 i Forum. Én film giver et indblik i de besøgendes oplevelser, og én film har fokus på udstillernes oplevelse af messen. NILPETER: Produktion af produktpræsentationsfilm. PMBIL: Produktion af reklamefilm. SLAGELSE KOMMUNE: Produktion af præsentationsfilm ifm projektet "Klogere i Slagelse". Filmen skulle visses på en jobmesse og bruges på nettet. OTICON A/S: Produktion af en række internationale præsentationsfilm/testimonials til brug på nettet. De enkelte film fortæller hver deres historie, om en kundes erfaringer med Oticons høreapparater. Filmene er produceret i England og Spanien. FALCK A/S: Produktion af HR-videoer til brug for “Strategi Seminar 09” - Videoer optaget i Danmark, Sverige, Norge, Rumænien, Polen og USA. Udvikling af kreativt koncept og international produktion af videopræsentationer for alle Falcks 4 forretningsområder - Til brug for www.falck.com - I alt 18 videoer på dansk og engelsk. Udvikling og produktion af præsentationsvideo om livet som ambulanceredder, til brug for introforløb ifm nyansættelser inden for ambulancetjenesten. FALCK NUTEC: Produktion af præsentationsvideoer indenfor “Helicopter Underwater Escape Training”, “brandslukning til søs” og “Overlevelse i vand” DR: Produktion af filmtrailere og programinformation. HJEMMEVÆRNETS KOMMUNIKATIONSAFDELING: Produktion af webfilm som skal præsentere hjemmeværnets mission i Kososvo. Herudover skulle der produceres still billeder til forsiden på hjemmeværnsmagasinet. SBSTV: “Den Ultimative Udfordring” - Dokumentarserie (3 programmer) om Chris Macdonald, som deltager i verdens hårdeste sportsbegivenhed “Race Across America”. 5300 km på cykel på tværs af USA på kun 10 dage. “Hverdagens Helte” - Dokumentarserie om ambulance- og brandfolkene på Falckstationen i Gladsaxe. Grace Production Aps har produceret 5 sæsoner (5 x 6 programmer) til kanal 4/ kanal 5. Produktion af showreels, filmtrailere og programinformation. MÆRSK: Kursusdokumentation - optagelser i forbindelse med kurser, og produktion af kursus-dvd til deltagerne. BIG FAT SNAKE: Koncertturne dokumentar. SEAS NVE: Produktion af kampagnevideo med Chris Macdonald som vært - Til brug for “Skoleduel 2009” ADVICE A/S: Praktisk gennemførelse af medietræning CHRIS MACDONALD: Produktion af div promotionvideoer i forbindelse med det kvindelige cykelhold som Chris var direktør for. Produktion af alle former for videomateriale til brug under foredrag o.l. Løbende optagelser i forbindelse med nye spændende projekter. FORSVARET: Produktion af nyhedsindslag til forsvarskanalen og forsvarsmagasinet. Optagelser og klipning i forbindelse med større videoproduktioner til land, til vands og i luften. Produktion af div. promoer til TV og web AWS: Produktion af reklamevideo for ny spinningcykel. CAFE LIVA - JAKOB MORILD: Produktion af chroma key optagelser i forbindelse med forestilling. Kommunikationsdirektør Louis Honore fra Falck A/S skrev:

“Vi har siden 2009 lært Michael Thy og GRACE PRODUCTION APS at kende, som en professionel og særdeles fleksibel samarbejspartner, selv om vores oplæg ikke altid er helt præsise, er GRACE PRODUCTION APS rigtig gode til at fornemme vores ønsker, og de sætter en ære i at levere det optimale produkt.”

Bo Littau, Product Manager - Oticon skrev:

Først og fremmest et stort tak for et ihærdigt, intensivt og stort stykke arbejde med at skyde og producere film med slutbrugere i både England og Spanien. Resultaterne er blevet virkelig gode og de rammer præcist og effektivt ind i de følelser og forståelser vi sigter efter. Perfekt.