GRACE PRODUCTION APS
VI TILFØRER VISUEL VÆRDI TIL ERHVERVSLIVET

Mission

- VORES MISSION ER AT

TILFØRE VISUEL VÆRDI -

GRACE PRODUCTION APS ER ET PROFESSIONELT PRODUKTIONSSELSKAB

MED FØDDERNE PLANTET SOLIDT I DEN KREATIVE MULD

I Grace Production Aps er vores højeste ønske, at vores kunder altid ender med at stå med lige det produkt i hænderne, som svarer til deres behov. De skal også altid have

oplevet et professionelt og ukompliceret forløb, hvor de er blevet holdt i hånden hele vejen igennem og har følt sig i trygge hænder, fra start til slut.

 

Grace Production Aps er et produktionsselskab, som producerer visuelt indhold til erhvervslivet og TV. Vi arbejder både nationalt og internationalt, og leverer både

videoproduktioner og stillbillder.

 

Vi kan håndtere både de små og store opgaver, og har et professionelt netværk af fotografer, lydfolk o.l., som vi kan trække på, hvis vi har brug for flere resourcer. Vores force er produktioner med et dokumentarisk udgangspunkt, hvor det er vigtigt at slutproduktet fremtræder ærligt og autentisk.

 

Opgaverne kan f.eks være eventdokumentation, firma eller produktpræsentationer, HR relaterede opgaver om f.eks corporate culture eller informationsvideoer til intern eller ekstern brug. Vi har også produceret 30 dokumentarprogrammer til KANAL 5.

 

Vi kan også stå for at tage stillbilleder til begivenheder og events, og producerer også erhvervsportrætbilleder/headshots.